Avondfietsvierdaagse Lemelerveld in ander jasje - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Avondfietsvierdaagse Lemelerveld in ander jasje

LEMELERVELD – De avondfietsvierdaagse zal dit jaar plaatsvinden op maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni in Lemelerveld. Omdat het steeds moeilijker wordt om voldoende vrijwilligers te vinden, voeren we enkele veranderingen door.

Zo wordt de route niet langer met pijlen uitgezet, maar zal u zelf weer de route moeten lezen vanaf een kaart/routebeschrijving. Terug naar de oude tijden, en dus een routestandaard voor op uw stuur!

Verder hebben we alleen voor de kinderen die drie dagen fietsen een kleine verrassing. Wat dat is, houden we nog even geheim! Omdat veel mensen aangaven niet veel om een medaille te geven, hebben we deze afgeschaft. Dit heeft als gevolg dat de kosten voor deelname veranderen. Op maandagavond betaalt u €4,-, hiervoor mag u de hele week mee fietsen. Als u op dinsdagavond start, betaalt u €3,- om de rest van de week mee te fietsen, woensdagavond €2,- en op donderdagavond nog maar €1,-. Wij maken geen gebruik meer van speciale dagkaarten, maar meefietsen voor slechts één of twee dagen is nog steeds mogelijk.

Dit jaar hebben we weer mooie routes in de omgeving uitgestippeld. Iedere avond kunt u kiezen tussen routes van ca. 20 km of ca. 30 km. Dit jaar zal niet Polyhymnia optreden op donderdagavond, maar: Bloaskapel de Heujschudders! Zij staan dan klaar op het Kroonplein voor een muzikaal onthaal.

 

Start: tussen 18.00 en 19.00 uur

Locatie: Koffiehus de Kletsmajoor, Kroonplein 26 Lemelerveld

Organisatie: Cycling Lemelerveld en Kulturhus de Mozaïek

Meer info: Kulturhus de Mozaïek  0572 370306

Mailadres: info@kulturhuslemelerveld.nl

Foto 1
Artikel delen: