Bewonersgesprekken langs de Vecht

VECHTERWEERD – Neem deel aan de bewonersgesprekken langs de Vecht. Op dit moment actualiseert het programmateam Ruimte voor de Vecht zijn visie op de Vecht van 2050. Een perfecte gelegenheid met bewoners, ondernemers en andere belangstellenden uit het Vechtdal van gedachten te wisselen over de rivier en de perspectieven voor de Vecht.

Welke verhalen heeft u over de Vecht? Wat kunt u vertellen over lokale thema’s als recreatie, water, mobiliteit en landbouw? Het programmateam van Ruimte voor de Vecht gaat hierover graag met u in gesprek.

Wij nodigen iedereen uit voor een bewonersgesprek over het Vechtdal. Met de kaart op tafel en met de stift in de aanslag praten en discussiëren we over de Vecht, de omgeving en de perspectieven.

In de afgelopen jaren werkten provincie, waterschappen, gemeenten en maatschappelijke organisaties gezamenlijk aan de projecten voor een veilige, natuurlijke en aantrekkelijke Vecht. Uw inbreng tijdens het bewonersgesprek geldt als belangrijke inspiratiebron voor onze toekomstvisie.

Wilt u hier graag aan bijdragen? Meld u zich dan vóór 16 mei aan via www.hetoversticht.nl/gesprekkenlangsdevecht

Artikel delen: