Speciale dames avond - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Speciale dames avond

NIEUWLEUSEN – Op dinsdagavond 28 mei een speciale avond voor dames in Kulturhus de Spil. Op dinsdag 28 februari organiseert Kulturhus de Spil een kleuradvies avond. Deze avond wordt muzikaal omlijst door twee dames zanggroepen, bijgaand een foto van de Djingels die in de Spil, maar ook op andere plaatsen ter gelegenheid van de WAK gaan optreden in de Spil.

De tweede foto is van de dames van 4TUNE Vocaal kwartet.

 

De Djingels vormen een kleinkunst-zanggroepje dat 3-stemmige a capella liedjes zingt over het leven van elke vrouw. Ze zijn opgericht op 1 januari van dit jaar (2019) en hebben nog geen uitgebreid repertoire, maar de liedjes die zij ten gehore  brengen zijn herkenbaar, grappig en soms ontroerend. De teksten en melodieën zijn geschreven door Dea Jansen, die ook al 10 jaar teksten voor The Wrinkles heeft geschreven. De korte optredens van de Djingels op de avond van 28 mei a.s. in de Spil zijn absoluut een bezoekje waard!

 

4Tune Vocaal kwartet, zorgt deze avond voor sfeervolle meerstemmige popsongs met begeleiding van piano, gitaar of a capella, dat is waar vocaal kwartet 4Tune voor staat. Anja Boerkamp, Lianne Frericks, Debby JansenHolleboom en Eline Koenjer proberen aan elk lied een eigen draai te geven. “We kiezen liedjes die ons op welke manier dan ook raken, zodat we dat gevoel ook aan ons publiek kunnen overbrengen”.
Op het repertoire staan onder meer liedjes van Adele, Jason Mraz, Ed Sheeran, Bette Midler, John Denver, Ilse de Lange, Claudia de Breij, Marco Borsato en Guus Meeuwis. Het zijn voornamelijk de wat rustigere luisterliedjes, maar er zitten ook wat meer uptempo nummers bij en een mix van Engels- en Nederlandstalig.

 

Aanmelden voor deze avond kan via j.bos@saamwelzijn.nl (kosten kleuradviesavond 7.50 euro)

 

Foto 1
Artikel delen: