Berlinda op de bres voor het KWF in Den Bosch

DALFSEN – Het leven is onvoorspelbaar. Het overkwam Berlinda Reurink uit Dalfsen. In 2017 verloor ze haar vader aan kanker. De ziekte kwam vanuit het niets en sloeg meedogenloos toe.

 

Begin dit jaar kreeg haar moeder dezelfde diagnose. Om het KWF te steunen neemt Berlinda morgen in Den Bosch deel aan ‘Nederland staat op tegen kanker’.

Wie helpt Berlinda mee om geld in te zamelen voor onderzoek? “Er zijn al mooie donaties gedaan, maar in dit geval is het nooit genoeg”, zegt de inwoonster die morgen naar Brabant afreist. Klik hier voor haar profiel op KWF.NL.

“Woensdag 15 mei vorm ik schouder aan schouder met vele anderen een menselijk lint vol indrukwekkende verhalen, dwars door het centrum van Den Bosch. Samen staan we tijdens de live tv-show letterlijk op tégen kanker en vóór onze dierbaren. Dit doen we om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Met jouw bijdrage zijn we op weg naar een toekomst met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor patiënten. Namens mij en KWF: dankjewel!”, aldus Berlinda Reurink.

Artikel delen: