Invulboek van Ilse Veijer-Selles uit Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Invulboek speciaal voor ouders van prematuur en dysmatuur geboren baby’s. Ilse Veijer-Selles uit Nieuwleusen , zelf moeder van een pre-dysmatuur geboren dochter, helpt met haar nieuwe boek ouders in eenzelfde situatie.
Door haar eigen ervaring weet auteur Ilse Veijer-Selles dat het ontzettend lastig is om je baby zo vroeg geboren te zien worden en dat hier vaak een heftig ziekenhuisproces bij komt kijken. Zo verschuift de focus van de schoonheid van de kraamtijd naar de zware kanten hiervan. Juist daarvoor ontwikkelde Ilse dit boek. Hiermee helpt zij ouders stil te staan bij de mooie kant van het begin van het leven van hun kind met een invulboek om herinneringen in vast te leggen. ‘Het grote kleine babyboek – Het invulboek voor prematuur en/of dysmatuur geboren baby’s’ is verschenen op vrijdag 10 mei en wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Een groot boek speciaal voor de aller-allerkleinsten! ‘Het grote kleine babyboek’ is een invulboek voor ouders van een prematuur (te vroeg) en/of dysmatuur (te licht) geboren baby(’s). Om alle mijlpalen en herinneringen in te bewaren en te koesteren. Met liefde en uit eigen ervaring gecreëerd door Ilse Veijer-Selles. Zelf moeder van een extreem pre-dysmatuur geboren dochter, Josephien.
Ilse ontwikkelde tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, met een bijna fatale hersenbloeding tot gevolg. Josephien werd na een zwangerschapsduur van maar 25 weken en 4 dagen, via een spoedkeizersnede geboren. Gelukkig bleek Josephien een enorme vechter te zijn en te beschikken over een enorme dosis doorzettingsvermogen en karakter. Na zes maanden ziekenhuisopname mocht ze eindelijk met papa, mama en haar grote zus mee naar huis. Het gezin is eindelijk compleet. Het is vreselijk moeilijk en vaak ook traumatisch om je baby zo vroeg geboren te zien worden en in het ziekenhuis te zien liggen. Maar het is wél de, vervroegde, kraamtijd en het begin van het leven van een kindje. Dit verdient een mooi plekje om in te worden herinnerd!

Boekgegevens
Titel: Het grote kleine babyboek – Het invulboek voor prematuur en/of dysmatuur geboren baby’s
Auteur: Ilse Veijer-Selles
Verschijningsdatum: 10-05-2019 Aantal pagina’s: 76
ISBN: 9789463892728 Geïllustreerd: ja

Artikel delen: