Stichting vrienden  Rosengaerde presenteert  film - Foto: Wim
Foto: Wim

Stichting vrienden Rosengaerde presenteert film

De stichting vrienden van de Rosengaerde presenteert een film die door de stichting is gemaakt om  oudere mensen meer te laten genieten  van hun oude dag. Met name heeft de stichting waarvan Theo Feijen de penningmeester is er voor gezorgd dat er een film is gemaakt van een deel van het buitengebied en de oude kern van Dalfsen.

Vooral ging het om herkenbare plaatsen waarvan dementerende ouderen nu toch weer  blijken te herkennen en er van genieten. De vrienden organiseren elk jaar heel veel activiteiten en uitstapjes voor de bewoners.

 

De film die nu gepresenteerd is kan worden bekeken op een soort hometrainer is de sportzaal van de Rosengaerde en de film draait alleen als de trappers in beweging zijn.  Theo heeft maandagavond de film getoond voor de Vrienden van Dalfsen.

.

Hij deed tevens een oproep aan de leden, maar natuurlijk aan alle Dalfsenaren donateur te worden voor deze prachtige stichting die zich zo inzet voor onze ouderen. In de bijlagen ziet u de mogelijkheden om u als donateur aan te melden.

 

WvdV

Foto's 2
Stichting vrienden  Rosengaerde presenteert  film - Foto: Wim
Foto: Wim
Artikel delen: