Dalvo zomeravondvolleybal nieuws - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Dalvo zomeravondvolleybal nieuws

DALFSEN – Prima start BC Schippers-Dalvo toernooi. 60 jaar BC Schippers – Dalvo zomeravondvolleybal en het verveeld nooit! De eerste 110 van de 260 te spelenwedstrijden zitten er inmiddels op en van dinsdag  21 mei tot en met vrijdag 24 mei worden de andere 150 wedstrijden gespeeld.

Het is weer één grote reünie met oude en nieuwe teams, met mooie en spannende wedstrijden met goed en minder goed volleybal maar minstens zo belangrijk is het plezier, zeg maar dikke lol, die de deelnemers en het vele aanwezige publiek beleven aan het toernooi. Ook een dikke pluim voor alle scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen weten te leiden.

Op vrijdagavond 24 mei zijn er vanaf 19.30 uur de altijd weer spannende finalewedstrijden die gaan bepalen welk team zich een jaar lang kampioen van Dalfsen mag noemen.

Direct na afloop van de finale wedstrijden zal Wethouder Jan Uitslag de prijzen uitreiken.

Ook in het Trefkoele+  cafe was het één groot feest met name tijdens de muziek bingo gingen de handjes de lucht in werd er luidkeels meegezongen, prachtig om er bij te zijn.

Ook komende week zijn er, direct na afloop van de volleybalwedstrijden, o.a. een pubquiz een karaokeavond en komt Hans Jansen, bekend van de Zwolsche stationspiano, Youtube en Dumpert in het Trefkoele+  cafe.

Kom eens kijken het is echt de moeite waard.

De uitslagen en standen staan op www.dalvo.nl

Foto 1
Artikel delen: