Zaterdag 25 mei Open Dag Vechtdal Brouwerij - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Zaterdag 25 mei Open Dag Vechtdal Brouwerij

DALFSEN – Zaterdag 25 mei doet de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij mee aan de ‘nationale open brouwerij dag’. Deze dag is onderdeel van de ‘Week van het Nederlandse bier’. De brouwerij is deze zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend voor het publiek.

Er worden rondleidingen gegeven en er kan worden geproefd van de speciaalbieren. Tevens wordt er voor een kleine groep een workshop bierbrouwen gehouden waarbij ook het publiek van dichtbij het bierbrouwproces kan volgen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Geef je op via het contactformulier op de website www.vechtdalbrouwerij.nl

Daarnaast kan de bezoeker kennismaken met het vlees van de Runderen van Rechteren en ontdekt en beleeft komt men wat dit te maken heeft met ambachtelijk bier.

De medewerkers van het Leerwerkcentrum van de Stichting Philadelphia zijn aanwezig met een kraam waar zij hun zelfgemaakte producten verkopen. Ze werken ook enkele dagen per week in de brouwerij en geven er op 25 mei graag uitleg over.

Ook ouders met kinderen kunnen gerust langskomen. Er is een springkussen en er zijn knutselspullen aanwezig.

Kortom, beleef op 25 mei de passie en de zorg van de Vechtdal Brouwerij aan de Molendijk 11 te Dalfsen. U bent van harte welkom!

Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij
Molendijk11
7721AB Dalfsen
www.vechtdalbrouwerij.nl

Foto's 2
Zaterdag 25 mei Open Dag Vechtdal Brouwerij - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: