Woonplezier-markt’ in de Trefkoele

DALFSEN – Vergroot uw woonplezier. Huurdersvereniging Twee Onder Een Kap (TOEK) organiseert een inspirerende ‘woonplezier-markt’ in de Trefkoele in Dalfsen op 4 juni aanstaande. Voorzitter Pieter Brattinga vertelt enthousiast: “Een prettige leefomgeving is ontzettend bepalend voor je woonplezier. Daar schenken we deze avond, die om 19 uur start, volop aandacht aan.

Huurders van woningcorporatie Vechthorst zijn van harte welkom.” De huurdersvereniging werkt momenteel hard aan haar zichtbaarheid. Brattinga: “We starten deze avond met een ledenvergadering en onthullen dan ons nieuwe logo. We willen laten zien dat we echt klaar staan voor onze leden en dat we pro-actiever de boer op gaan. We hopen dat er veel huurders komen, zodat we horen wat er goed is en verbeterd kan worden in de regio.”

 

Inspiratieplein met lekkernijen en innovaties

Op het inspiratieplein staan verschillende bedrijven en adviseurs waar huurders inspiratie op kunnen doen. Maar waar ze ook terecht kunnen met vragen. “Zo zijn er interieurontwerpsters met leuke tips en trucs. Zo kan iemand meteen aan de slag in de eigen woning. De Uitprobeerdienst is er. En de professionals van Rosengaerde leggen uit hoe je fit ouder wordt. Verder staan we voor vragen paraat met Het Oplosteam en er is een inspiratiemuur. Er zijn proeverijen… Kortom, we zijn een nieuwe weg ingeslagen.”

In gesprek met huurders van Vechthorst

Het bestuur van TOEK wil meer contact met haar achterban. “Als wij beter weten waar mensen over nadenken, kunnen we dat geluid ook laten horen bij de gemeenten en instanties waar we mee praten. Is de wijk niet prettig of hebben mensen ideeën over hun woning? Wij horen het graag.” Als u een woning huurt van woningcorporatie Vechthorst bent u van harte welkom, om 19:00 uur in de Trefkoele in Dalfsen. Lukt dit niet? Geen nood. In Staphorst organiseert TOEK op 11 juni in de Museumboerderij eenzelfde avond. Ook van 19:00 tot 21:30 uur.

 

Meer weten? Mail dan naar info@tweeondereenkap.nl

Artikel delen: