Dubbel kampioen voor JO11-3 Lemelerveld - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Dubbel kampioen voor JO11-3 Lemelerveld

LEMELERVELD – Elke vrijdag ging de “Breakie Breakie” over de app van JO11-3 V.V.Lemelerveld voor de laatste info voor de komende wedstrijd. Deze BREAKIE BREAKIE is speciaal om JO11-3 de welverdiende aandacht te GEVEN!! Even extra in het zonnetje te zetten!!

Het afgelopen voetbalseizoen van JO11-3, onder leiding van Arno, Henri, Tim (& Barry als hulpcoach) was in één woord GEWELDIG te noemen. Een team dat er echt SAMEN voor ging, elkaars kwaliteiten benutten, complimenten geven en soms elkaar ook even op de plek zetten. Dat hoort er allemaal bij in de voetballerij.
En ze stonden er elke zaterdag weer. De laatste weken waren dan ook reuze spannend, want kampioen kunnen worden in de competitie is natuurlijk een geweldig iets, maar om in diezelfde week OOK nog kampioen te kunnen worden voor de regionale beker van de KNVB is natuurlijk het TOPPUNT!

Afgelopen dinsdag speelden onze toppers de finalewedstrijd tegen Sportlust Vroomshoop. Deze moest gewonnen worden om het kampioenschap naar Lemelerveld te halen en voor de neus van koploper Dedemsvaart weg te kapen. En dat lukte!! Met een 0-6 overwinning in the pocket.

En zaterdag 1-juni was het dan zover. De bekerfinale van de KNVB tegen Nunspeet werd gespeeld op neutraal terrein in Vaassen. We wisten niet wat ons overkwam, het was een hele happening en heel officieel. Het was fantastisch dat er zo ontzettend veel supporters mee waren gekomen om Lemelerveld aan te moedigen.

Een pracht van een wedstrijd en spannend tot de laatste minuut. De wedstrijd begon echt gelijkwaardig totdat onze toppers op voorsprong kwamen… Een opluchting langs de lijn én in het veld… Lemelerveld kreeg vleugels en mede dankzij de inzet van onze gastspeler Hidde werd er nog 3x gescoord. Nunspeet was zichtbaar onder de indruk van Lemelerveld, maar probeerde tot het laatste moment om terug te slaan. Dat is ze niet gelukt, want met 4-0 voor Lemelerveld klonk het eindsignaal. Ontlading ten top.

Een indrukwekkende huldiging op een echt podium met een mega-grote beker als kroon op een geweldig seizoen.
Mai, Tim v/d S, Ivar, Maik, Tim B., Lars, Ahmad, Quin, Sten jullie waren een TOPTEAM. Samenwerking en waarderen van elkaar stonden voorop. We hebben van jullie genoten en jullie zijn een voorbeeld voor de vereniging.
….. OVER en SLUITEN (Breakie Breakie gaat jullie missen als team.)

Foto's 3
Dubbel kampioen voor JO11-3 Lemelerveld - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Dubbel kampioen voor JO11-3 Lemelerveld - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: