Programma Sproeifeest 2019 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Programma Sproeifeest 2019

HOONHORST – Beste inwoners en omwonenden van Hoonhorst. Op 27, 28, 29 en 30 juni is het tijd voor het jaarlijkse Sproeifeest!! Wederom is er dit jaar getracht voor jong en oud een programma samen te stellen.  Onderstaand een samenvatting van het bomvolle programma.

Op donderdagavond 27 juni strijken de heren van Kampman & Co met het nieuwe programma “ZOAS’TWAS” neer in Hoonhorst. Op deze avond kan het publiek genieten van kleurrijk dialectcabaret. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur.

Vrijdagavond zullen de kinderen hopelijk weer in grote getalen naar het dorpsplein komen om vervolgens op het feestterrein de Sproeier te ‘ontsteken’. Aansluitend kunnen de kinderen de kermis verkennen en een rondje met een grote vrachtwagen of ander bijzonder voertuig meerijden tijdens de opstapavond. Om 20.00u is er een Pubquiz in de feesttent. DJ Delight uit Lemelerveld zal er vanaf 22.00u een gezellige feestavond van maken.

Zaterdag zullen we starten met een rommelmarkt en braderie, dit jaar wederom op het feestterrein zelf! Mannenkoor Germania uit Heeten zal sfeer brengen met hun muzikale klanken en vanaf 10.00u zal er een kinderochtend zijn in de tent mmv de Bonte Nilli, waar de kinderen kunnen knutselen en spelen.

’s Middags presenteren we Fiets ‘m der in. Hierbij zullen de deelnemers zo snel mogelijk het uitdagende parcours moeten afleggen zonder in de waterbak te belanden. Op de zaterdagavond gaat het dak eraf met de top live band Starstruck.

Ook dit jaar staat de goed bezochte oecumenische viering zondagochtend op het programma, de viering zal gebeuren mmv Enjoy. Na de kerkdienst is het mogelijk om deel te nemen aan een fietstocht in de omgeving van het mooie Hoonhorst. Een tocht van 29 of 35KM.

Op de zondagmiddag zal er een demonstratie worden gegeven met politie honden. Het volledige traject zal worden uitgevoerd, van pup tot volwassen hond. Aansluitend zullen Bart & Alex zorgen voor groot feest. Twee muzikanten die al hun hele leven met elkaar bevriend zijn, zetten met gitaar, trommel, enthousiasme en tomeloze energie de tent op de kop! ’s Avonds wordt het feest afgesloten door DJ Hitch.

Wilt u meer informatie of jezelf opgeven voor een van de onderdelen of als vrijwilliger? Dit kan via de website www.sproeifeeest.nl

Foto 1
Artikel delen: