De Wandel3Daagse staat op het punt van beginnen

DALFSEN – Morgen is het zover, de wandel3daagse gaat beginnen. Waarschijnlijk heeft u het al gezien via school, de media of via de aankondiging aan het begin van Dalfsen: De wandel3daagse staat op het punt van beginnen!!

Woensdag 5 juni wordt om 18.15 het startsein gegeven aan ongeveer 1000 wandelaars! Heb je jezelf nog niet aangemeld dan kun je dat woensdag nog doen net voor de start. Je bent meer dan welkom!

Het beloven mooie dagen te worden, zelf het weer lijkt gunstig. De routes zijn weer rondom Dalfsen uitgezet en gaan, verspreidt over de drie dagen richting Hessum, Emmen en richting de nieuwste wijken.
LET OP: De Kabouterroute start donderdag om 18.25 uur vanaf het Kerkplein.
Donderdag kunnen kabouters zich ook nog aanmelden. Er doen nu al meer dan 150 kabouters (4 – 6 jaar) mee.
Op vrijdag gaat het, na het verzamelen en opstellen voor het defilé bij het Kerkplein, onder begeleiding van twee muziekkorpsen richting Trefkoele+. Hier zullen de prijs uitreikingen plaats vinden.
Ongeveer 90 vrijwilligers helpen deze dagen om alles tot een succes te maken. Je ziet ze overal, bij de muziek op het kerkplein, bij de oversteek punten, bij de traktatiepunten. Ook voor vertrek zijn ze al actief met het pijlen zetten en klaar zetten van alle traktatiepunten. Kortom, wat zou de wandel3daagse zijn zonder hen!

Daarom is het ook erg fijn dat Albert Heijn voor iedere dag, voor elke vrijwilliger een tasje met drinken en wat lekkers beschikbaar stelt.
De eerste tasjes met inhoud zijn overgedragen door Albert Huisjes aan Arjan Holsappel, vrijwilligers coördinator van de wandel3daagse.
Deelnemers die ook meedoen aan de Datrion kunnen hun pasje afhalen bij de speciale Datrion tafel. In de pas wordt met een speciale tang elke dag een gaatje geknipt zodat je op 05 juli de juiste medaille krijgt. Brons, Zilver of goud.
Wij wensen alle wandelaars heel veel plezier!

Artikel delen: