Hoera! Mario werkt vandaag al 40 jaar bij Eshuis - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Hoera! Mario werkt vandaag al 40 jaar bij Eshuis

DALFSEN – Of werken bij ons leuk is? Vraag het aan Mario, hij werkt vandaag precies 40 jaar bij Eshuis! De laatste tijd hebben we veel te vieren bij Eshuis, maar vooral vandaag. Dit is namelijk de dag dat onze collega Mario precies 40 jaar bij Eshuis werkt.

5 Juni 1979 was de eerste werkdag van Mario. 40 Jaar werkzaam bij één organisatie, dat is uniek en wij zijn er trots op! Net als Mario zelf.
Hoe onze sleever de afgelopen 40 jaar bij Eshuis heeft ervaren? Je leest het interview hier:

Mario, we zijn benieuwd, hoe kijk je terug op de afgelopen 40 jaar?

“In een woord? Goed! De afgelopen 40 jaar heb ik veel meegemaakt bij Eshuis. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt, nog steeds trouwens. Elke dag heb ik weer nieuwe uitdagingen, dat maakt het zo leuk. Daarnaast houd ik ook gewoon van werken, ik kan niet stil zitten.”

Bij Eshuis vinden we het belangrijk dat iedereen zich altijd blijft ontwikkelen en uitdaging houdt. Welke functies heb je gehad bij Eshuis?

“Ik heb altijd in de productie gewerkt en in de afgelopen 40 jaar heb ik aan behoorlijk wat machines gestaan: flexo drukpers, boekdrukmachine, nabewerkingsmachine, digilam, nabewerkingsmachine, snijmachine en nu sta ik aan de sleevemachine.

Je hebt veel verschillende dingen gedaan, maar wat zijn je hoogtepunten bij Eshuis de afgelopen 40 jaar?

“In de afgelopen 40 jaar heb ik ontzettend veel ontwikkelingen meegemaakt. Eshuis staat zeker niet stil wat dat betreft. Alles is gemoderniseerd, we hebben nieuwe machines gekregen en ik heb veel nieuwe producten voorbij zien komen. Elke keer zie ik weer een uniek product voorbij komen op de sleevemachine.”

Geen dag is het zelfde als ik je goed begrijp. Wat maakt werken bij Eshuis zo leuk?

“De sfeer bij Eshuis is altijd goed. De collega’s zorgen ervoor dat werken bij Eshuis zo leuk is. Veel collega’s komen ook uit de omgeving, het is echt ons kent ons. Iedereen staat voor elkaar klaar en is betrokken. Daarnaast zijn we ook lekker nuchter met z’n allen.”

Leuk die collega’s, dan heb je vast bijzondere dingen meegemaakt in 40 jaar. Wat is het gekste dat je hebt meegemaakt bij Eshuis?

“Ik kan niet zo 1,2,3 een gek moment bedenken. Bij Eshuis hebben we heel veel activiteiten met het personeel: darten, karten, vissen, schieten en feestjes. Dit is altijd wel een bron voor leuke momenten waar we het later nog over hebben.”

Klinkt als een mooie tijd bij Eshuis Mario. Wij zijn in elk geval super trots dat je ruim 40 jaar met veel plezier al deel uitmaakt van ons team. Gefeliciteerd en op naar de volgende jaren.

Foto 1
Artikel delen: