Wedstrijd verslag PEC Zwolle MO14 – FC Dalfsen JO12 - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Wedstrijd verslag PEC Zwolle MO14 – FC Dalfsen JO12

DALFSEN – Beste webredactie. Hierbij ontvangen jullie het wedstrijdverslag van de wedstrijd PEC Zwolle tegen ons FC Dalfsen JO12 incl bijgevoegde foto’s + video. Hopelijk kunnen jullie deze nog op de site plaatsen.

Als voorbereiding op het nieuwe seizoen kreeg Aart-Jan Warnaar (docent Sportkunde at Windesheim/vader van een zoon uit de JO12 selectie) de vraag vanuit PEC Zwolle, of het mogelijk was om het team van JO12-1 als tegenstander van de PEC Zwolle selectie MO14 te willen laten spelen.

Die vraag kon na snel overleg met de technische staf van FC Dalfsen JO12-1  positief beantwoord worden.

Op woensdagavond 5 juni werd de wedstrijd onder toeziend oog van afgereisde familie/vrienden/voetbalfans en andere nieuwsgierigen afgewerkt op het hoofdveld van het PEC Zwolle stadion.

Het volledige team van JO12-1 + aanvulling van een aantal spelers van JO12-2 speelden tegen het getalenteerde meisjes team onder de 14, waarbij River Waterman als PEC Zwolle speelster tegen haar eigen team uit Dalfsen speelde.

Ondanks FC Dalfsen de wedstrijd in het laatste kwart met 1-0 verloor van de Zwolse selectie, boden de jonge spelers uit Dalfsen dapper tegenstand. Goede reddingen van o.a. de keepers behoeden de Dalfser selectie een nog grotere uitslag.

Voor de selectie van FC Dalfsen was dit een mooie testcase voor aankomend seizoen, waarbij ze op een groot veld gaan voetballen.

Vanwege groot succes wordt de samenwerking in het nieuwe seizoen hopelijk nogmaals herhaald.

De spelers Boris, Merlijn, Thomas, Mart, Sven, Eilmerik, Zheng, Teun, Troy, Ferron, Sem, Mark, Delano, Luuk en River + technische staf Werner en Noah verdienen een groot compliment en kunnen zich als team opmaken voor een mooi nieuw seizoen bij FC Dalfsen JO13.

Artikel delen:
Foto's 2
Wedstrijd verslag PEC Zwolle MO14 – FC Dalfsen JO12 - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto