Leer- en werkbedrijf de Enk opent de deuren

Op zaterdag 15 Juni is iedereen van harte welkom op de open dag bij Leer- en werkbedrijf de Enk aan de Vilstersestraat 5 te Lemelerveld. De koffie/thee met appeltaart staan voor u klaar.

Wat is er te doen tijdens de open dag;
 Een kijkje achter de schermen.
 Schminken voor de kinderen in de pipowagen.
 Zelf maken van een gezonde snack door en voor kinderen.
 Zandtekenen op de zandtafel, erg mooi om te doen.
 Iedereen kan mee schilderen aan een mooi schilderij.
De deur is open!!!

De Enk wil verder aan de weg timmeren. Er zijn genoeg mogelijkheden in de werkplaatsen voor houtbewerking, brommer- en fietsreparatie, en in het atelier. In het voorste gedeelte van het pand is een prachtige winkel gevestigd waar men terecht kan voor diverse woonaccessoires en cadeauartikelen, waaronder producten die in de eigen werkplaats worden gemaakt.

Onze ambities zijn groot, het laatste gedeelte van de schuur gaan we vernieuwen zodat er ook een laswerkplaats kan komen. Het vernieuwen moet passen bij het geheel met veel isolatie en genoeg zonnepanelen. Kom kijken naar de plannen.

Op dit moment zijn er 26 deelnemers werkzaam bij de Enk.
Samen met onze vrijwilligers en stagiaires zijn wij elke dag bezig om mooie producten te maken in een goede werksfeer die aansluit bij de behoefte van onze deelnemers.

Mocht je op zoek zijn naar een leuke werkplek of zijn er mensen die zich als vrijwilliger willen inzetten dan kunnen zij contact opnemen met de Enk in Lemelerveld en vragen naar Jet of Frank. 0572-850525

Tot ziens,

Team de Enk Lemelerveld

Artikel delen: