Voorbereiding Ouder & kind-feest Home-Start in volle gang - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Voorbereiding Ouder & kind-feest Home-Start in volle gang

DALFSEN – Op woensdagmiddag 26 juni zijn alle gezinnen uit Dalfsen met kinderen van 0 t/m 12 jaar welkom, om leuke spelletjes en activiteiten te komen doen in de Trefkoele in Dalfsen. Gratis!

Home-Start viert landelijk haar 25e verjaardag en in Dalfsen haar eerste verjaardag. Verschillende gezinnen in Dalfsen worden laagdrempelig ondersteunt door een enthousiaste vrijwilliger, bij lichte opvoedvragen maar ook bij behoefte aan een luisterend oor of tips om het netwerk te vergroten. Dit moet gevierd worden! Daarom wordt er hard gewerkt om een gezellig feest te organiseren voor zowel kinderen als ouders uit Dalfsen. Met of zonder behoefte aan wat ondersteuning, ben je welkom om het feestje mee te vieren.

Kom jij ook lasergamen, cakejes versieren, stoepkrijten, een sportactiviteit doen en nog veel meer? Kom naar de Trefkoele op 26 juni van 14:00 uur tot 17:00 uur! Laat weten of je komt via home-startdalfsen@stdekern.nl.

Geïnteresseerd om aan de slag te gaan als vrijwilliger? Neem ook contact op via bovenstaand e-mailadres of bel coördinator Jonne de Hoop via 06-32452313.

Foto 1
Artikel delen: