Gratis legpuzzel - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Gratis legpuzzel

DALFSEN – Oude boormachine van vader in ruil voor Wecycle-puzzel. Vaderdag-actie afgedankt elektrisch (tuin)gereedschap bij veel bouwmarkten. Veel vaders en grootvaders worden met Vaderdag getrakteerd op nieuw elektrisch (tuin)gereedschap. Om het inleveren van oude exemplaren bij de bouwmarkt te stimuleren, geeft Wecycle 60.000 legpuzzels gratis weg.

 

Wecycle organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste).

 

Steeds meer mensen weten de Wecycle-inleverbakken in de bouwmarkt te vinden. Hier kun je makkelijk en verantwoord oude elektrische apparaten, armaturen en kapotte lampen (e-waste) in te leveren voor recycling. Bij veel bouwmarkten levert dit nu ook wat extra’s op! Snelle inleveraars van afgedankt elektrisch (tuin)gereedschap, ontvangen gratis een Wecycle-legpuzzel van 500 stukjes. Aan de puzzel is ook een winactie verbonden waarmee puzzelaars een uitje kunnen winnen.

 

Deze bouwmarkten doen mee: Bauhaus, Bouwhof, Enorm, Formido, Hubo, Kluswijs, Multimate en Praxis (OP=OP). Wecycle voert deze actie uit in opdracht van de Stichting Verwijdering Elektrische Gereedschappen.

 

Over Wecycle

Wecycle voert de regie over de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen, kortweg e-waste. Via ons landelijk dekkend inzamelnetwerk van 10.000 punten kunnen consumenten en professionals e-waste gratis inleveren. Samen met onze inzamel-, sorteer- en recyclepartners dragen we dagelijks bij aan de circulaire economie. Dit doen we voor 1.800 producenten en importeurs van elektrische apparaten en energiezuinige lampen in opdracht van zes producentenorganisaties: Stichting BruingoedStichting ICT MilieuStichting LightRec NederlandStichting Metalektro RecyclingStichting Verwijdering Elektrische Gereedschappen en Stichting Witgoed. In 2018 hebben we 105 miljoen kilo e-waste ingezameld en gerecycled met een nuttige toepassing van 95 procent. Hiermee is een CO2-uitstoot vermeden van 294 miljoen kilo.

Foto 1
Artikel delen: