Van chauffeur tot chaletbouwer

NIEUWLEUSEN – Met als thema ‘Samen op zoek naar JOUW nieuwe baan’ organiseert Solide Personeel uit Nieuwleusen in samenwerking met het UWV een netwerkavond voor werkzoekenden en werkgevers.

De bijeenkomst is niet alleen voor mensen die zonder werk zitten, maar ook voor degene die toe is aan een carrièreswitch. Veel werkzoekenden weten niet wat voor prachtige bedrijven in Nieuwleusen en de regio gevestigd zijn. Bovendien zijn er veel vacatures met uitzicht op een vaste baan. In één op één gesprekken kunnen werkzoekenden zichzelf presenteren aan werkgevers, die op hun beurt vertellen wat het bedrijf te bieden heeft.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 13 juni van 19.30 uur tot 21.30 uur. Locatie is het kantoor van Solide Personeel aan de Burg. Backxlaan 15 in Nieuwleusen. Samen met Werkgeversservicepunt Regio Zwolle staan tien gerenommeerde werkgevers klaar om u te woord te staan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Solide Personeel op 0529 – 48 44 18 of een mail sturen naar info@solidepersoneel.nl.

Artikel delen: