FC Van het Padje wint Combitoernooi - Foto: eigen geleverde foto

FC Van het Padje wint Combitoernooi

NIEUWLEUSEN – De 35e editie van het populaire Combitoernooi kende zaterdag een kletsnatte start, maar in de loop van de middag kwam ook de belangrijkste deelnemer aan het toernooi volop tevoorschijn: de zon.

Het Combitoernooi, ooit opgestart door USV in samenwerking met een aantal plaatselijke aannemers, was met 34 teams weer uitstekend bezet. FC Van het Padje had uiteindelijk de langste adem. In de finale werd Mean Machine opzij gezet. Het team Bijna Winnaar deed zijn naam eer aan en mocht als nummer drie het podium op. In de kleine finale werden de strafschoppen beter genomen dan het verrassend goed presterende team van de Supportersvereniging USV. Er waren nog drie grote winnaars. Elk jaar gaat een gedeelte van de opbrengst van het toernooi naar een goed doel. Vanwege de lustrumeditie werd dit keer nog eens extra uitgepakt. Vertegenwoordigers van De Stichting AU, Taveno en de Ouderensoos De Olmen mochten elk een royale cheque van € 500,- in ontvangst nemen.  Op sportpark Hulsterlanden was er de hele dag vermaak voor jong en oud. De uitsmijter werd dit keer verzorgd door de DJ’s van Qmusic.

Kruitbosch winnaar Hessenpoort

Een avond eerder werd voor de 11e keer bij USV het Rabobank Hessenpoort Bedrijventoernooi gehouden.Tweewielerspecialist Kruitbosch werd de grote winnaar. In de finale werd de Koninklijke Euroma geklopt. De kleine finale werd gewonnen door het team van Scania Beers. Waardoor Altrex met een 4e plaats net buiten de prijzen viel. Aan het toernooi deden in totaal 17 ploegen mee.

Feyenoord- Ajax, de USV-variant

Komende zaterdag wordt op sportpark Hulsterlanden het Accountancytoernooi gehouden. Teams van bedrijven uit de financiële dienstverlening strijden dan om de hoogste eer. Zondag staat iedereen op scherp voor de USV-variant van de enige echte klassieker: Feyenoord-Ajax. Aanvang 14.00 uur. De toernooiencyclus wordt op 29 juni afgesloten door Flash. De volleybalvereniging organiseert dan het PLUS Luuk Tijs toernooi op de velden van USV.