Jeugdbrandweer naar landelijke finale - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Jeugdbrandweer naar landelijke finale

DALFSEN – NIEUWLEUSEN – De Jeugdbrandweer van Dalfsen / Nieuwleusen gaan naar de landelijke finale. Het team van de jeugdbrandweer heeft zich afgelopen Zaterdag weten te plaatsen voor de landelijke finale op 5 oktober in Hardenberg.

Hiervoor moesten zei een brand blussen in een bedrijf waar remschijven werden gemaakt, bij binnenkomst in het desbetreffende pand kwamen ze een slachtoffer tegen met brandwonden aan zijn hand. Nadat deze persoon op een goede en juiste manier werd behandeld kon men verder met de bestrijding van de brand. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat de groep de snelste tijd had van de dag en dat de jury hun de meeste punten had gegeven, dus dit resulteerde in een eerste plaats voor die dag. De komende tijd zal er veel geoefend gaan worden op de Dinsdagavond om de ploeg nog beter te krijgen.

Op dus naar Hardenberg 5 oktober om daar deze prestatie door te zetten en te gaan voor een overwinning om de beste van Nederland te worden. De komende tijd zal er veel geoefend gaan worden op de Dinsdagavond om de ploeg nog beter te krijgen.

Wij als leiding van de jeugdbrandweer wensen hun hiermee heel veel succes

Artikel delen:
Foto 1