Sportieve seizoensafsluiting van de hockeyjeugd! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Sportieve seizoensafsluiting van de hockeyjeugd!

DALFSEN – Traditiegetrouw wordt het hockeyseizoen voor de jongste jeugd afgesloten met een groot toernooi, beter bekend als de SLOTDAG. Afgelopen zaterdag 15 juni waren er bij veel clubs in de regio slotdagen georganiseerd. Natuurlijk was MHCDalfsen weer goed vertegenwoordigd!

Onze jongste jeugdteams waren afgelopen zaterdag actief in Meppel (MixedF1), Nunspeet (MF1), Zwolle (J8E2), Apeldoorn (J8E1), M6E1 (Raalte) en M8E1 (Zwolle). Ze hadden nog een laatste kans om alles wat ze dit jaar hebben geleerd op de velden te laten zien. Het was voor de spelers én coaches een intensieve, maar zeer sportieve dag en aan de foto’s te zien hebben ze allen de medaille dik verdiend!

Hiermee is het hockeyseizoen afgerond en kan iedereen van een welverdiende zomerperiode gaan genieten om in augustus weer fris van start te gaan. We zien ernaar uit om iedereen na de zomervakantie weer langs en op het veld te ontmoeten.

Lijkt het je leuk om na de zomer een keer mee te trainen? Kom gerust een keer langs. Oh ja, voor de ouders is er op woensdagavond trimhockey.

Fijne zomer gewenst!

Artikel delen: