Pastor Thomas Fonds bij het Sproeifeest - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Pastor Thomas Fonds bij het Sproeifeest

HOONHORST – Pastor Thomas Fonds op Sproeifeest Jaarmarkt. Een van de feestelijkheden is de Jaarmarkt en Braderie die zaterdag 29 juni a.s. zal worden gehouden . Ook het Pastor Thomas Fonds zal weer aanwezig zijn op deze markt bijgestaan door Mannenkoor Germania uit Heeten.
Dit jaar zal de markt weer op het feestterrein zelf zijn. De markt begint s’ morgens om 9.00 uur en gaat door tot ongeveer 12.00 uur.
Dit jaar zal het Mannenkoor Germania uit Heeten vanaf ongeveer 10.00 uur hun muzikale klanken ten gehore brengen We nodigen u uit op ons terras om onder het genot van een kopje koffie of thee met cake of krentenbrood van deze prachtige muziek te genieten.
Tevens is er verkoop van een broodje beenham en/of een broodje hamburger. Laten we er met zijn allen weer een mooie morgen van maken.

De opbrengt van de koffie/thee etc. komt geheel ten goede om kansarme kinderen in India naar school te laten gaan. De kosten per kind bedragen € 60,- per jaar, hiervoor ontvangen zij het verplichte schooluniform, schooltas, schiften en schooletui en de benodigde potloden en pennen.

U giften zijn ook van harte welkom op bankrekening NL 13 RABO 0138641242 T.N.V. Pastor Thomas Fonds Zie ook onze website: Pastorthomasfonds.nl

Artikel delen:
Foto's 2
Pastor Thomas Fonds bij het Sproeifeest - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto