Aluvo hand in hand

NIEUWLEUSEN – Al meer dan 50 jaar organiseert Hand in Hand jaarlijks een voetbaltoernooi. Het is bedoelt voor teams uit Nieuwleusen en omstreken. Sinds enige jaren is de opzet enigszins veranderd. Er wordt gespeeld tussen teams met 7 spelers op een half voetbalveld.

Hand in Hand is een officiële stichting met als doelstelling om gehandicapte inwoners, langdurig zieken alsmede ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving met de kerst een steuntje in de rug te geven. De kosten hiervan worden voornamelijk gedekt door de inschrijfgelden en opbrengsten van de diverse evenementen die wij organiseren.

De organisatie van het Hand in Hand toernooi is trots om te mogen vertellen dat er dit jaar 30 teams mee zullen doen, verdeeld over recreatie, prestatie en damespoules. Een geweldige opkomst, ondanks dat het toernooi op 6 juli, vlak voor de zomervakantie, gehouden wordt.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de sponsoren ALUVO (hoofdsponsor) en De Viersprong, Vechtdalbouw, Gebotours en Slagerij Kouwen.

Daarnaast draagt S.V. Nieuwleusen met vele vrijwilligers ook dit jaar weer haar steentje bij aan het toernooi! De organisatie hoopt op een mooie voetbaldag. Heb je je niet opgegeven met een team? Kom dan gezellig kijken naar de wedstrijd! Na afloop van het toernooi zal er nog een BBQ en live muziek aanwezig zijn.

Benieuwd naar het speelschema en de live uitslagen tijdens het toernooi? Neem dan een kijkje op: www.handinhandvoetbal.nl

Artikel delen: