Zomertoer de Stuwzangers Vilsteren van start - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Zomertoer de Stuwzangers Vilsteren van start

VILSTEREN- Shantykoor de Stuwzangers uit Vilsteren komt met een geweldige zomertoer: volop in ‘Th Picture’ Komende zaterdag is de aanvang met een ‘thuis wedstrijd’: Vilsteren Bruist.  Daarna gaat het koor de regio in en tot ver daarbuiten!
Tijdens Vilsteren bruist zijn maar liefst 5 optredens te verwachten. Dit zal zijn tijdens de opening, bij de schuur op het landgoed, bij de molen en 2 x in de tent. In de maanden juli en augustus wordt maar liefst 16 x opgetreden.  Naast diverse ‘besloten’ optredens  zijn er vele openbaar.  Op zaterdag 20 juli trekt de ‘karavaan’ naar Putten om vervolgens op zondag 21 juli  4 optredens te verzorgen bij Museum de Laarman te Luttenberg. (manege)

Het optreden tijdens de Blauwe bogendagen zal plaatsvinden op vrijdagavond 26 juli vanaf 19.00 u.  31 juli treden we op tijdens de Oud Hollandse markt in Lemele. Evenals vorig jaar ook nu weer naar de Veluwse Avondmarkt en wel op donderdag 1 augustus.
Met succes komt er een vervolg tijdens de Bottermarkt in Raalte. Woensdag 7 augustus vanaf  10.00 u.  wordt vast heel gezellig. Henk Ziel uit Raalte heeft er alle vertrouwen in.
Voor de 2e x zijn de Stuwzangers nu  uitgenodigd voor de Siepelmarkt in Ootmarsum. (8 augustus)

Met de bus gaat het vervolgens op zondag 11 augustus naar Elden. Een mooi dorpsfeest aldaar rond Molen De Hoop.
‘Dikke Mik’ is  het in de feesttent te Nijbroek  op donderdagavond 15 augustus.  De dag daarop (16 augustus)  volgt het tentoptreden in Lemelerveld.

Nieuw voor de Stuwzangers zal zijn het Suydersee festival op 31 augustus. In de planning – het najaar – zit verder een meerdaags bezoek aan Frankrijk met diverse optredens.  Dirigent van de Stuwzangers is tijdens de Zomertoer Flip Jonkman uit Heino en met instrumentale begeleiding van 3 accordeons, gitaar en drums.
Jan de Mink ook uit Heino is de man van het geluid.
Een zeker wel bijzondere Zomertoer en…. het volledig programma is te vinden op de website: www.destuwzangers.nl

Ook is het Vilsterse koor te vinden op Facebook.

Foto's 3
Zomertoer de Stuwzangers Vilsteren van start - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Zomertoer de Stuwzangers Vilsteren van start - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: