Salon manager Monique al 25 jaar bij Vieth hairdressers - Foto: Ank Pot
Foto: Ank Pot

Salon manager Monique al 25 jaar bij Vieth hairdressers

DALFSEN – Na afronding van de middelbare school startte Monique Assen 25 jaar geleden haar kapperscarrière bij Vieth in Hardenberg. In een leer/werk opleiding behaalde zij alle vakdiploma’s en al gauw kwamen organiseren en leidinggeven als kwaliteiten bij haar naar boven. Monique gaf al snel aan meer uitdaging te willen.

De trainingen van de junior stylisten van meerdere Vieth vestigingen werden door haar verzorgd en toen eigenaar Vieth bedacht om in 2001 een vestiging in Dalfsen te openen, was zij, ondanks haar jonge leeftijd, de juiste persoon om deze salon te leiden.

Inmiddels is Vieth hairdressers in Dalfsen uitgegroeid tot een hippe salon waar tien enthousiaste hairstylisten werken. Dit is vooral te danken aan de inzet van Monique die al jaren bij het motiveren van de collega’s de juiste combinatie weet te vinden in professioneel serieus werken en een ontspannen leuke sfeer.

Voor Vieth heeft Monique nog een project geleidt in Nijverdal en via externe kleurspecialistenopleidingen verzorgde zij, naast haar normale werkzaamheden, ook een periode salontrainingen in opdracht van haarcosmeticafirma Goldwell. Deze expertise kwam enorm van pas in de eigen salons zodat Vieth hairdressers uitgroeide tot dé knip- en kleurspecialist in de regio.

“25 jaar bij dezelfde werkgever werken vindt Monique zelf eigenlijk eerder suf dan ambitieus klinken, maar de afwisselende projecten binnen Vieth en zonder belemmeringen haar eigen ideeën uitvoeren, maakten het afwisselend en uitdagend genoeg om haar binnenboord te houden”, vertelt werkgever Paul Vieth over de energieke Monique.

Een officiële receptie houden vanwege dit jubileum waar zij samen met vriend Freddie en haar twee lieve dochters in een rij moeten staan om de felicitaties in ontvangst te nemen zal Monique doen gruwelen, dus daar is iets voor bedacht wat meer waardering krijgt. Naast cadeau’s van haar collega’s en werkgever wordt een “High Beer” aangeboden. Eten en speciaalbiertjes drinken met haar vriend en collega’s bij “de Troubadour” in haar woonplaats Hardenberg zal ongetwijfeld in de smaak vallen.

Uiteraard is iedereen die daar behoefte aan heeft welkom om op vrijdag 5 juli de kapsalon binnen te lopen en deze jubilerende KANJER de hand te drukken.

Foto 1
Artikel delen: