Lancering chocoladetruffel - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Lancering chocoladetruffel

ZWOLLE – HOONHORST – Veel belangstellenden aanwezig bij lancering chocoladetruffel op het Deltion College. Maandag 8 juli was het zover! De chocoladetruffel die de Deltionstudenten van opleidingen Bakkerij & Patisserie ontwikkeld hebben, in samenwerking met Stichting Anjerpunt Hoonhorst, werd officieel gelanceerd.

Hierbij waren veel belangstellenden aanwezig, waaronder wethouder Jan Uitslag (gemeente Dalfsen) en Yvonne te Woerd (voorzitter Anjerpunt Hoonhorst).

 

Bij het lanceren van de truffel werd er een ballon, in de vorm van een truffel en omhult met chocolade en roze poedersuiker, lek geprikt. Vervolgens kwamen er meerdere chocoladetruffels tevoorschijn. Tijdens de lancering was het uiteraard ook tijd om de chocoladetruffel te proeven. Tevens konden alle aanwezigen zien hoe de truffel gemaakt werd door studenten van het Deltion College.

 

Prijsvraag

Aangezien de chocoladetruffel nog niet beschikt over een eigen naam, konden alle aanwezigen meedoen aan een prijsvraag. Iedereen die een leuke, grappige of unieke naam in gedachten had, kon deze invullen op een flyer. Na de zomervakantie wordt er een winnaar gekozen uit alle ingediende namen.

 

Verkooppunt chocoladetruffel

Ben je ook benieuwd naar de ontwikkelde chocoladetruffel? Breng dan eens een bezoekje aan het Anjerpunt in Hoonhorst! Daar worden de chocoladetruffels en andere streekproducten verkocht.

 

Foto's 2
Lancering chocoladetruffel - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: