Bertha Reimink loopt Nijmegen voor Parkinson - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Bertha Reimink loopt Nijmegen voor Parkinson

LEMELERVELD – Bertha Reimink sponsorloper voor de Parkinson Vereniging tijdens Nijmeegse Vierdaagse. Op dinsdag 16 juli gaat de 103de Vierdaagse van start. Bertha Reimink hoopt dit jaar voor de zevende keer de Nijmeegse vierdaagse uit te lopen. Ook dit jaar is zij weer sponsorloper voor de Parkinson Vereniging. Bertha heeft dit doel gekozen omdat zij binnen haar familie en het werk ziet wat Parkinson met je doet.

Het is een slopende ziekte voor de patiënt en het heeft ook grote impact op zijn/haar omgeving, zoals partner, kinderen en familie. Er is nog veel onduidelijkheid over Parkinson en er bestaat helaas nog geen genezing voor.

De Parkinson Vereniging zet zich in voor een betere kwaliteit van leven voor 50.000 mensen met de ziekte van Parkinson en/of een parkinsonisme in Nederland. Dit doen zij door patiënten samen te brengen, mee te laten praten en beslissen, informatie te verstrekken en wetenschappelijk onderzoek te stimuleren voor de patiënt van nu. Daarvoor is veel geld nodig.

Bertha hoopt dan ook dat haar wilt sponsoren, zodat er een mooi bedrag wordt opgehaald voor de Parkinson Vereniging. De Vierdaagse sponsorloop’ garandeert dat het gesponsorde bedrag 100% uitbetaald wordt aan de Parkinson Vereniging. U kunt haar sponsoren door naar de website van de Vierdaagse sponsorloop (www.devierdaagsesponsorloop.nl) te gaan en te zoeken op Bertha.

Wilt u liever contant doneren? Dat kan ook loopt u dan even binnen Pimpernel Bloemen & Wonen daar staat een speciale box. Vrijdag 12 juli is er een extra reden om even bij Pimpernel bloemen en wonen binnen te lopen omdat zij dan één jaar bestaan. Die dag staat er koffie en wat lekkers voor u klaar. Er zijn leuke acties en u kunt ook nog een van de twee chocolade-/bloementaarten met cadeaubon samen t.w.v. € 40,00 winnen.

Maandag 19 juli verzorgen de wandelaars van de Parkinson Vereniging en Olga Commandeur onder muzikale begeleiding van Sambaband FORCA de Warming – Up van de Nijmeegse vierdaagse. Vrijdag 20 juli hoopt Bertha een mooi sponsorbedrag aan u te kunnen tonen.

Nijmeegse vierdaagse 16 juli tot en met 20 juli 2019

En als het een beetje meezit gaat Bertha elke dag u op de hoogte houden door middel van een verslag. Tenminste dat gaat ze wel proberen. Het zal aan de situatie liggen of dat elke dag lukt. Vermoedelijk doet ze er dan ook nog een foto bij. Dat zou mooi zijn.

Foto 1
Artikel delen: