Het 19e GAP 55+Tennistoernooi

NIEUWLEUSEN – Het 19e GAP 55+Tennistoernooi van 19 t/m 25 augustus. Tennisvereniging Nieuwleusen houdt voor de 19e keer haar GAP 55+ tennistoernooi vanaf 19 augustus t/m 25 augustus 2019. Dit toernooi is voor spelers/speelsters die de leeftijd van 55 jaar hebben bereikt. Ook is er een categorie voor 65+.

Er wordt gespeeld in de sterktes 5, 6, 7 en 8 voor de 55+ zowel enkel als dubbel en voor de 65+ is dit alleen HD,DD en GD sterktes 6,7 en 8.

Na de vorige editie in 2018, alwaar ca. 98 deelnemers acte de préséance gaven, verwacht de organisatiecommissie onder leiding van Gerda Mulder dit jaar een vergelijkbaar aantal spelers en speelsters. Tot heden hebben zich ca. 45 deelnemers gemeld en de verwachting is dat dit aantal tot ca. 100 zal oplopen. Gebruikelijk is dat zich de laatste 2 weken voorafgaande aan de sluitingsdatum van inschrijving – 10 augustus –  veel  deelnemers nog gaan melden.

Deelnemers  komen uit de regio maar ook bijv. uit Noord-Holland en Drenthe. Er is net als andere jaren ook nu gelegenheid tot kamperen op het tennispark en hier maken elk jaar weer een aantal deelnemers met veel plezier gebruik van.

De organiserende vereniging TV Nieuwleusen is maar wat blij met haar sponsor:

GAP Engineering & Project Managent, die dus alweer voor de 19e keer op rij dit toernooi sponsort. Wellicht een unicum in deze regio.

Eventuele opgave kan dus t/m 10 augustus a.s. en wel via de website:

www.toernooi.nl of via het e-mail adres van Gerda Mulder:

gerdamulder27@xs4all.nl

 

 

Artikel delen: