Ga ook voor een gezonde leefstijl, met CooL!

Ga ook voor een gezonde leefstijl, met CooL!

DALFSEN – CooL! Het leefstijlprogramma dat antwoord geeft op de wens tot een gezondere leefstijl. Nu mogelijk vanuit de basisverzekering. Hoe CooL is dat?!

Een gezonde leefstijl is alles wat u doet en/of laat om gezond te blijven. Een Gecombineerde Leefstijl Interventie maakt dit mogelijk d.m.v. een leefstijlprogramma die vanuit de basisverzekering vergoed wordt.

In dit specifieke geval gaat het om Coaching op Leefstijl. Een leefstijlprogramma wat een duur kent van 2 jaar. De aanpak is gericht op het stapsgewijs aanpassen van het leefpatroon en op het bereiken van duurzame verandering van de leefstijl in zowel motivatie als gedrag.

Thema’s als voeding, beweging, slaap, stress, energiemanagement, timemanagement, vitaliteit en ontspanning zijn essentieel voor een gezonde leefstijl. Deze worden gewaarborgd in het programma.

In uw eentje werken aan een gezondere leefstijl kan lastig zijn. Door deel te nemen aan een gecombineerde leefstijlinterventie wordt u hierbij ondersteund, door zowel het programma als mij de Leefstijlcoach.

Wil je eerst meer weten? https://hora-est-coaching.nl/cool/ Of meld je direct aan https://hora-est-coaching.nl/cool-ja-ik-wil/

Hartelijke groet, Riejanneke Spruijt
Integrale Leefstijl- & Vitaliteitscoach

Artikel delen: