Aanmelden voor 40 jarig OTMV lustrum

DALFSEN – Dit jaar bestaat de vereniging 40 jaar. De afdeling Overijssel viert dit lustrum op zaterdag 14 september 2019 samen met de open monumentendagen. In Overijssel zijn dan groepen historische trekkers en machines te bezichtigen op verschillende locaties.

Ook dit 40 jarig OTMV lustrum vieren we in Dalfsen op 14 september van 9.30 -16.00 uur. Op die dag zijn er verschillende activiteiten o.a. proef Dalfsen, open monumentendag en de Dutch Hereford keuring.

Het OTMV lustrum in Dalfsen wordt samen met de jaarlijkse Dutch Hereford keuring gehouden. Locatie “Vechtkamperallee” gelegen tussen het oude station en Huize den Berg.

Voor dit OTMV lustrum wil de organisatie graag vooraf weten hoeveel oldtimer trekkers en machines deel willen nemen. Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen hanteren we een lijst op volgorde van inschrijving.

Bij deze doen we een oproep aan OTMV leden en of andere Dalfsenaren die in het bezit zijn van een oldtimer trekker of machine tot en met bouwjaar 1980 om zich voor 1 september in te schrijven.

Inschrijven kan vanaf nu contactpersonen zijn:

Johan van Dorth tel 06-11065122

Gerrit Paarhuis tel 06-24421167

 

Artikel delen: