Wat een knal !!! - Foto: Gruune Jopie
Foto: Gruune Jopie

Wat een knal !!!

OOSTERDALFSEN – Joa was vanoamp umme kwart över 8 uur goed raak. Dr kwaamp dr iene vanöff de Hessnweg richting Dalsn ereene. Kwaamp met twiel in de berm woarnoa hej ut stuur umme gooin. Raaklinks laanks denn dikke iek bej öns in de dam en doarnoa dwars deur öns tuuncentrum en zithoek.

De Vlinderstruukn en stoeln vleugn deur de lucht nodet hej mien vrouw heur bloembakkn ramm en vlak laanks de caravan vleug, trak hej an de handrem en maakn een bocht noar rechts.

Parkeern keurig bej Diekx veur de deure en stappn gelukkig ongedeerd uut.

De hele buurt kwaamp anrenn, plietie dr bej en een zieknauto, mar denn konn weer terugge zonder patiënt. Wonderbaarlijk zonder gewondn maar weh met een enorme ravage.

Groetn Gruune Jopie

Voor de niet platproters:

Gisteravond kwam er een auto komende van de richting Hessenweg bij de tuincentrum van Groene Jopie in de problemen. De auto kwam met één wiel in de berm en de bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt. De auto schoot rakelings langs een dikke eik, maar dwars door het lopenlucht tuincentrum en de zithoek.

De planten en de stoelen vlogen door de lucht, het ging rakelings langs een geparkeerde caravan. De auto kwam tot stilstand bij buurman Dieks voor de deur. De bestuurder kon ongedeerd uitstappen.

De hele buurt kwam in actie om hulp te bieden, ook kwam de politie en zelfs een ambulance, maar die kon terug zonder een patient. Wonderlijk dat er geen gewonde was, maar wel een enorme ravage. En Joop had het nieuws dit keer mooi dicht bij, hij hoefde zijn auto er zelfs niet voor te starten!

 

 

Foto 1
Artikel delen: