Zomertoer de Stuwzangers Vilsteren  - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Zomertoer de Stuwzangers Vilsteren 

VILSTEREN – Zomertoer de Stuwzangers uit Vilsteren  met veel succes, vrijdag het vervolg in Dalfsen. Het afgelopen weekend werd een groot succes  voor de Stuwzangers uit Vilsteren. En….. de zomertoer krijgt komende vrijdag een vervolg in Dalfsen tijdens de Blauwe Bogendag.

Zaterdag was het succesvolle koor uitgenodigd door Café de Bosrand in Putten.  Vier jaren geleden verzorgde het koor de Stuwzangers de muzikale omlijsting tijdens een bruiloftsfeest. Dit werd de eerste aanzet  want de Stuwzangers traden zaterdag reeds voor de 4e maal op bij Café de Bosrand aan de Gardenense weg in Putten.  Ook voor volgend jaar is reeds een toezegging gedaan.

Er was zeer veel spontaniteit van de bezoekers tijdens de 3 optredens van de Stuwzangers.  Ook werd er uit vollen borst meegezongen bij de populaire liederen. Na afloop was er een  BBQ georganiseerd.

Op zondag ging de Zomertoer naar Luttenberg om aldaar de muzikale omlijsting te verzorgen tijdens het Historisch Festival, georganiseerd door Museum de Laarman. Onder zeer fraaie weersomstandigheden werd er met veel succes  4 x opgetreden.
Menig toeschouwer was het zeker opgevallen. Zelfs aan het eind van de 4e sessie zat er nog behoorlijk wat spirit in het koor. Ook diverse CD’s  werden door geluidsman Jan de Mink afgeleverd.
Dirigent Flip Jonkman was zeker een trots man deze zondagmiddag.

In de vakantietijd en dan toch ruim 40 leden op het podium. Zeer bijzonder!!   Alle vier sessies werden gade geslagen door veel publiek die zichtbaar genoten en dit ook duidelijk lieten blijken. En de samenwerking met de organisatie i.v.m. andere onderdelen op het terrein verliep perfect.

Het koor stond o.l.v. Flip Jonkman en het combo bestond uit de accordeonisten Jannes Kleene, Herna Zielman en Jan Noot, de gitarist Henk Slettenhaar en drummer Jan Vermaning.  Jan de Mink was de man van het geluid. Ook daar was men zeer duidelijk in: Een prima geluid,

Vrijdagmiddag wordt de Zomertoer vervolgd met een drietal optredens tijdens de  Boerendag van de Blauwe Bogendagen. De eerste sessie begint om 14.00 u.
Ook in Dalfsen worden de optredens altijd bezocht door veel publiek.

De Zaterdag daarna is al weer het vervolg. Tijdens het Tuigpaarden evenement in Hellendoorn zorgt het koor de Stuwzangers voor de muzikale omlijsting.  De Zomertoer is dus in volle gang!
Voor het volledig programma incl. de zomertoer kunt ui terecht op www.destuwzangers.nl

 

Foto's 4
Zomertoer de Stuwzangers Vilsteren  - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Zomertoer de Stuwzangers Vilsteren  - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Zomertoer de Stuwzangers Vilsteren  - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: