Vrijdag: Kleedjesmarkt, rommelmarkt & braderie

DALFSEN – Blauwe bogen dag:  In het Centrum van Dalfsen van 12:00 – 21:00 uur. Struin tijdens de Blauwe Bogen Dagen langs de verschillende verkopers die hun producten aanprijzen. Van nieuw tot aan vintage, van boeken en etenswaren tot aan speelgoed. U vindt het allemaal op de gezellige kleedjes-/rommelmarkt en braderie!

Kunstmarkt
Op het Kerkplein Dalfsen van 12:00 – 21:00 uur
Deze openluchtexpositie met veel verschillende kunstenaars in het centrum van Dalfsen is een boeiend jaarlijks terugkomend thema dat u niet mag missen. U kunt hier kunst kijken en kopen. Van schilderijen tot literatuur tot sieraden, beelden, bijna alles wat onder het kopje kunst kan worden geschaard is te bewonderen op de Kunstmarkt.

Standwerkers proberen op originele, humoristische en spreekvaardige manier hun goederen aan te prijzen. Als standwerker moet je een cabaretier en artiest in een zijn om een file van mensen voor je kraam te krijgen. Tijdens de derde Blauwe Bogen dag zullen er dus weer vele koopjes te krijgen zijn in ons gezellige dorp.

Optredens
Er zijn optredens van Willem Spans bij de Fabriek en Sukerieje, Robin & Dick bij De VII Deugden en Bouke (Elvis Presley act), Esperandos en Remko Ardesch bij Nikki’s.

Artikel delen: