Klaverjassen aan de kade - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Klaverjassen aan de kade

DALFSEN – Op vrijdag 23 augustus gaan wij weer klaverjassen aan de kade Samen met verschillende plaatselijke klaverjasgroepen en in samenwerking met Grand café De Fabriek hebben wij de krachten gebundeld om dit evenement ‘Klaverjassen aan de Kade’ plaats te laten vinden.

Gezelligheid is troef en wij spelen dus niet met het mes op tafel. Jong en oud zijn welkom om te genieten van dit kaartspel.
Het is mogelijk om in totaal 5 “bomen” van 16 potjes te doen, maar u bent ook welkom om maar één “boom” te spelen. Rond ieder uur start een volgende “boom” en wordt er gewisseld van tafel en maatje. De laatste “boom” start om ongeveer 21.00 uur, waarna kleine prijzen zullen worden uitgereikt.

De inleg voor iedere “boom” is 2 euro. Vanaf 16:30 uur staan de tafels klaar om gezellig en sportief met elkaar te kaarten aan de kade. Om 17.00 uur start de eerste ronde. Na de 2e ronde krijgen de deelnemers een kop soep en broodje aangeboden.

Om inzicht te krijgen over het deelnemersaantal is opgave wel gewenst via de website: http://www.jammerdan.nl

Eventueel kunt u zich ook telefonisch opgeven bij Bernard Booijink 0529- 431893. Wees wel snel met uw opgave, want vol = vol.
Bij een slechte weersverwachting wordt er binnen bij Grand café De Fabriek gekaart.

We hopen u als kaarter of kijker te ontmoeten en kijken uit naar dit bijzondere kaartevenement!

Artikel delen:
Foto 1