Tijdens de bouwvak is het weer tijd voor het Titom Muziek Feest

Tijdens de bouwvak is het weer tijd voor het Titom Muziek Feest

NIEUWLEUSEN – Elk jaar in de bouwvak organiseren wij het bruisende Titom Muziek Feest, locatie Paltheweg in Nieuwleusen. Op Vrijdag en Zaterdag kun je genieten en feesten op de muziek van artiesten en entertainers. Op Zondag hebben wij gezellige familie activiteiten, waaraan je kunt deelnemen.

Tent open: Vanaf 20:00 uur zal onze Titom-feesttent openen. Je kunt jouw ticket alléén verkrijgen aan de kassa, DUS GEEN VOORVERKOOP! Wees daarom op tijd, want, VOL=VOL!

Over dit jaar 2019: Vrijdagavond komt de partyband KaramBAM zorgen voor… uh, een dikke party dus! Tijdens de eerste set van de show kun je je favoriete party nummer aanvragen. Niets is te gek, KaramBAM heeft een onuitputtelijk repertoire: van Grease, tot aan Rammstein, van Normaal tot aan Happy Hardcore, zij hebben het in huis!

Zaterdagavond organiseren wij een Hollandse Piratenavond, met optredens van onder andere de volkszanger, Lytse Hille. Je kent hem van: ” Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht”, “Die Engel” en ” Ik kwam jou tegen”. Maar, die Hille kan je ook verrassen met zijn smakelijke humor tijdens zijn optreden!

Duo Espada zal de nostalgische “piraten” sfeer in de tent ten gehore brengen. Dit wil je niet missen, want de oude nummers, zoals: “Als een rode klaproos”, “Stierendoder” en “Zilveren Ster” zullen onze piratenharten sneller doen laten kloppen. Poahh, echte romantiek!
Aukje Fijn, zij die de mix maakt van veelal Duitse nummers uit de jaren ’80 en ’90 naar de tijd van nu, met een Nederlandse tekst, maar met de klank van toen. Ook zingt ze de “klassiekers”, zoals “De wereldbol”, “Als ik toch eens” etc. die ze zong toen ze al jong begon, in een heerlijke medley. Je kent haar van ” Zeg dat je me niet vergeet”, “Fluisterend hoor ik de wind” en “Dromen doet leven”, of terwijl ” Eine Nacht”.

Tickets en prijzen: Vrijdag 9 Augustus 5 euro entree en zaterdag 10 Augustus 10 euro entree. Op Zondag is de entree geheel gratis!

Foto's 3
Tijdens de bouwvak is het weer tijd voor het Titom Muziek Feest
Tijdens de bouwvak is het weer tijd voor het Titom Muziek Feest
Artikel delen: