Mediteren in Heino

HEINO – Vanaf woensdag 28 augustus 2019 start meditatiegroep Heino weer met de wekelijkse meditatieavonden onder begeleiding van Jotika Hermsen. Onze avonden staan open voor ieder die wil kennis maken met meditatie of daarmee al ervaring heeft. Te denken valt aan mensen die een mindfulnesstraining gedaan hebben en hier een vervolg aan willen geven.

Onderzoek heeft aangetoond dat mediteren bewezen effectief is bij het verminderen van stress en burn-out verschijnselen en evenzeer voor het omgaan met chronische pijnklachten. Daarnaast is het een prima manier om jezelf beter te leren kennen, door met een zekere afstand te leren kijken naar je lichamelijke gewaarwordingen, gedachten en  gevoelens.

In deze hectische tijd, waarin er zoveel op ons afkomt in werk, gezin, sport, verenigingsleven en niet te vergeten de zogenaamde “sociale” media, is het een verademing om af en toe eens te onthaasten en te “ont-moeten”.

Dat kan elke week gewoon in Heino. De landelijk bekende, ervaren meditatielerares Jotika Hermsen begeleidt ons hierbij. In een veilige, warme sfeer kun je kennis maken met of je verder verdiepen in Vipassana meditatie, ook wel genaamd inzicht meditatie. De begeleiding wordt gegeven op basis van een vrije gift. Wel wordt een kleine bijdrage gevraagd voor het bestrijden van de onkosten. Onze bijeenkomsten, die duren van 19:00 tot 21:15, vinden elke woensdag plaats in de gastvrije katholieke Dalton basisschool “De Dolfijn” aan de Grote Beukelaer 2, ingang via de Brinkweg.

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of je aanmelden, mail dan naar meditatiegroepheino@gmail.com of neem contact op met Pieter Korsuize, 06 – 426 931 97.

Artikel delen: