Ruben Slot wint weer in Lemelerveld - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Ruben Slot wint weer in Lemelerveld

LEMELERVELD – ENSCHEDE – Na een mooie internationale wedstrijdserie die hem achtereenvolgens bij de Alp d’Huez, Tsjechië en Riga bracht waren de wedstrijden vandaag in Nederland. De zondag begon in Enschede bij de Rutbeektriathlon.

Onder de vlag van het juniorencircuit, waarin de Nederlandse junioren in een onderlinge competitie uitkomen, vond daar de super sprint plaats. In een tijdritaanpak moest er 250 meter worden gezwommen, 6 km worden gefietst en 1.5 km worden hardgelopen. Ruben die als klassementsleider startte met de gouden badmuts werd hier tweede. De junioren competitie wordt 21 september afgesloten bij de Triathlon Zwolle.

Na de ochtend in Enschede wachtte de Sukerbietentriathlon in Lemelerveld. Voor de Dalfsenaar een mooie thuiswedstrijd die hij niet wil missen. Deze triathlon gaat over 500 meter zwemmen, 20km fietsen en 6km hardlopen. Ruben Slot zegevierde in Lemelerveld voor de derde keer op rij. Met een sterk zwemonderdeel startte hij met ongeveer een minuut voorsprong op de nummer twee, de Ommenaar Pascal Dankelman. De voorsprong werd bij het fietsen en lopen ruim vergroot waarna de winst Ruben niet meer kon ontgaan.

Foto's 2
Ruben Slot wint weer in Lemelerveld - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: