Meer Bewegen voor Ouderen

LEMELERVELD – Zegt u wel eens tegen uzelf: “Ik moet nodig eens wat aan beweging gaan doen”?, maar komt het er niet van? Of weet u niet wat u dan moet gaan doen? Of u wilt wel actiever zijn, maar het ‘zit gewoon niet in uw systeem’. U bent te druk, te moe of u heeft geen zin om alleen te gaan.Gratis proeflessen.

Juist als u van bewegen een gewoonte maakt en het regelmatig doet, zal uw fitheid, uw functioneren en uw levenskwaliteit verbeteren. Bewegen geeft een lekker gevoel én bewegen is effectief gebleken tegen het voorkomen van val-ongevallen.
Saam Welzijn nodigt iedereen (mannen en vrouwen) van harte uit om een kijkje te nemen of mee te doen bij een les. U kunt de les gratis 2 keer uitproberen.
Een professionele docent zorgt ervoor dat u in uw eigen tempo beweegt en niet meer dan u aankan. U kunt ook achteraf vrijblijvend met de andere deelnemers koffie/thee drinken. Dat is niet verplicht, maar het is wel zo gezellig.

Wat deelnemen u oplevert?

Gezondheidswinst en conditieverbetering! Want u werkt aan uw uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatievermogen, spierkracht en evenwichtsgevoel. Voldoende bewegen heeft een gunstig effect uw longen, hart en bloedvaten (bloeddruk) en spieren. U gaat zich beslist fitter voelen. Wat het u nog meer oplevert? Een klein uurtje actief zijn in een ongedwongen, gezellige sfeer en nieuwe mensen ontmoeten.
De les wordt vanaf september iedere donderdagmiddag gegeven in de sporthal in Lemelerveld. Aarzel niet, kom langs en doe mee!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saam Welzijn, 0572-372882 of met de docent, 0572-370422.

Artikel delen: