70e KWF-collecteweek van start. Helpt u mee? - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

70e KWF-collecteweek van start. Helpt u mee?

DALFSEN – De 70e collecteweek van KWF Kankerbestrijding start op zondag 1 september. Verspreid over 800 collecteteams gaan ruim 80.000 collectanten de straat op. Het collecteteam in de gemeente Dalfsen zet zich met 152 collectanten in om zo veel mogelijk geld op te halen voor meer kennis en betere behandeling

KWF bestaat 70 jaar
Deze 70e collecteweek belooft erg bijzonder te worden. Prinses Beatrix is sinds 1980 beschermvrouwe van KWF en zal zaterdag 31 augustus een speciale KWF Munt slaan, ter ere van het 70-jarig bestaan van KWF. Deze gebeurtenis vormt tevens de aftrap van de collecte. Daarnaast staat NPO Radio 2 de hele week in het teken van de collecteweek.

Geef tijdens de collecteweek
De collectanten van KWF-collecteteam in de gemeente Dalfsen komen in de week van 1 t/m 7 september bij u aan de deur. Ze kunnen zich legitimeren en zijn te herkennen aan het rood-wit-blauwe logo met de krab. Bij alle collectanten kunt u dit jaar ook doneren met uw mobiele telefoon via iDEAL QR.

Collectant gemist? Dan kunt u op de volgende manieren toch een bijdrage leveren:
– Doneer online via kwf.nl/collecte
– Scan de iDEAL QR-code op de kaart die de collectant veelal achterlaat als
u niet thuis bent

Helpt u mee de dag dichterbij te brengen dat kanker geen dodelijke ziekte meer is? Dat kan!
Wij zijn nog op zoek naar een aantal collectanten in Dalfsen (Kievitsbloem, Mussenkamp en Teeuwserf), Hoonhorst (Marshoek en Ganzenpanweg), Oudleusen (buitengebied tussen Nieuwleusen en Oudleusen en rondom Oudleusen) en Nieuwleusen (o.a. Oosterhulst, Snoekbaars, Bouwhuisweg, Grote markt, Westeinde/Stadhoek, Hulstkamperweg/Meeleweg).

Heeft u in de eerste week van september twee uurtjes tijd voor KWF? Of wilt u meer informatie over de collecte? Neem dan contact op met
Germien Krul (06-12243238) of Wilma Schaapman (06-12900433).

Foto's 2
70e KWF-collecteweek van start. Helpt u mee? - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: