Grassparty Wijthmen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Grassparty Wijthmen

WIJTHMEN  –  De Grassparty, wat als een feestavond begon aan de Wijthmenerplas is uitgegroeid tot spraakmakend dorpsfeest in Salland. Het vind nu plaatst op het feestterrein tegenover “café-restaurant De Mol” op 6, 7 en 8 september.

In dat weekend  lopen Wijthmen, Herfte en omliggende dorpen leeg richting de feesttent in het weiland tegenover restaurant de Mol. De Grassparty staat 3 dagen lang in het teken van  ludieke activiteiten, muziek en gezelligheid. Kort gezegd, een groot feest.

Uitgelicht

Zeskamp – Zaterdagmiddag wordt er na jaren weg geweest te zijn een zeskamp georganiseerd. In deze zeskamp gaan vrienden, familie en dorpsgenoten met en tegen elkaar de strijd aan voor de felbegeerde titel en wisselbokaal. Het beloofd een spectaculaire middag te worden gezien de ludieke onderdelen.

Crystal Dream –  Met meer dan 2 decennia ervaring laat Crystal Dream met hun Rockin’ Roller Coaster show de tent schudden op de zaterdagavond. De band kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je een boeiende en energieke show neer kunt zetten.

Roofvogelshow – De zondag middag wordt afgetrapt met een roofvogelshow. De show bestaande uit majestueus zwevende arenden, pijlsnelle achtervolgingen van haviken en in duikvlucht uit de wolken vallende valken. Naast de spectaculaire vluchten is er ruimte tot het zelf vasthouden en het van dichtbij bekijken van de prachtige vogels.

Busvervoer

Vanwege het grote succes tijdens de voorgaande edities worden er ook dit jaar weer bussen ingezet om de feestgangers op zaterdagavond naar hun bestemming te rijden.

Voor meer informatie over bus tijden en de Grassparty is te vinden op onze Facebook pagina en de website (www.grassparty.nl).

Artikel delen: