Chr. Basisschool Kompas bestaat 100 jaar

NIEUWLEUSEN – 3 november 2019 bestaat  CBS ‘Het Kompas’ in Nieuwleusen,100 jaar. Dit gaan we vieren van 4 t/m 9 november. Tijdens deze week worden er veel activiteiten georganiseerd, voor de leerlingen maar ook voor o.a. oud-leerlingen, leerkrachten, ouders en bestuursledenjullie, die momenteel niet meer betrokken zijn bij ‘Het Kompas’.

Donderdag 7 november is er om 19.00 een dankdienst. Hiervoor is iedereen van harte uitgenodigd. Vrijdag 8 november dan is er een feestavond gepland voor iedereen die zich betrokken voelt (of heeft gevoeld) bij ‘Het Kompas’ van 20.00 tot 23.00 uur. Voor deze feestavond kan iedereen (vanaf 18 jaar) zich opgeven door een mail voor 1 oktober te sturen naar: jubileumfeesthetkompas@vcpon.nl met vermelding van naam, leeftijd en het aantal personen.

Zaterdag 9 november organiseren we een reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten van 14.00 tot 17.00 uur. Opgeven voor deze reünie kan door € 10,00 over te maken, voor 1 oktober, op IBANnummer NL21RABO0345518721 t.n.v. Schoolfonds Het Kompas, met vermelding van naam en het jaar wanneer je van school gegaan bent. Verder willen we graag een jubileumboekje maken en tijdens de reünie een tentoonstelling inrichten in school.

Dus… zijn we op zoek naar foto’s, krantenknipsels, werkjes, schriften enz. dat we mogen gebruiken voor het jubileumboekje en de tentoonstelling. We hopen samen met jullie op een mooie feestweek…

Artikel delen: