Nieuwbouw Weerdhuisweg in Lemelerveld schiet op - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Nieuwbouw Weerdhuisweg in Lemelerveld schiet op

LEMELERVELD – Half juli is Fijn Wonen gestart met de bouw van zes sociale huurwoningen aan de Weerdhuisweg in Lemelerveld. En de bouw van de zes kleine eengezinswoningen gaat goed. Vanaf maandag 9 september bieden we ze aan via onze website en onze advertentie in de Dalfser Marskramer van week 37.

De woningen zijn bedoeld voor een of twee personen en kleine gezinnen. Alle woningen hebben een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Dat maakt ze heel geschikt voor mensen die, op termijn, een gelijkvloerse woning nodig hebben. Een brochure met informatie over de woningen is op onze website te bekijken

Gasloze nieuwbouw gemeente Dalfsen
De zes nieuwe woningen krijgen geen gasaansluiting. Alle apparatuur in de woningen werkt straks op elektriciteit. Daarmee zijn dit de eerste gasloze sociale huurwoningen van VechtHorst in Lemelerveld. Voor de verwarming van de woning is er een lucht-waterwarmtepomp met een boiler. Zo’n pomp is een duurzaam alternatief voor een cv-ketel. Daarnaast krijgen de woningen een warmte-terugwininstallatie voor ventilatie. Ook krijgen alle woningen minimaal 24 zonnepanelen en extra goede isolatie.

Heeft u interesse in één van deze nieuwbouwwoningen?
Van maandag 9 september tot en met maandag 16 september 12.00 uur kunt u als ingeschreven woningzoekende reageren op de woningen. Kijk voor meer informatie over het reageren op de laatste pagina de brochure op onze website.

Foto 1
Artikel delen: