Kinderyoga weer van start - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Kinderyoga weer van start

DALFSEN – Heeft je kind wel wat aan: zelfvertrouwen, beweging, samenwerken, concentratie, creativiteit, ontspanning en plezier? Zonder prestatiedruk…. Misschien is kinderyoga wat voor hem/ haar. Kinderyoga juf Roset start aanstaande vrijdag weer in de Trefkoele in Dalfsen. Voor kids van 4-12 jaar.

Wat?: Kinderyoga is een manier om kinderen bewust te laten worden van hoofd en lichaam. Elke les is anders, maar hebben dezelfde opbouw. Bewegen, houdingen, adem- en concentratie oefeningen, positieve verhalen, creatief, spel, massage en samenwerken. De oefeningen zijn spelenderwijs en in een verhaal of thema, passend bij de beleving van de groep (bv. water, kinderboekenweek, dieren, herfst, emoties enz).
Waarom?: Kinderyoga laat zien dat alle indrukken en ervaringen van de drukte van de dag kunnen worden verwerkt. Kinderen zijn druk. Op school en thuis wordt er van alles van ze verwacht. Door middel van kinderyoga word je je bewust van je lijf en leer je emoties ontdekken, zonder dat het gaat om presteren. Je leert er meer controle op uitoefenen. Plezier met elkaar tijdens de les staat voorop! Kinderyoga levert een bijdrage aan het zelfvertrouwen, kracht, concentratie, samen werken, creativiteit en nog veel meer…
Hoe: Lijkt het iets voor jou? Contact via e-mail: jufroset@gmail.com.

Foto 1
Artikel delen: