USV bij “Echt waar?!” op SBS6 - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

USV bij “Echt waar?!” op SBS6

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 14 september om 21.30 uur is de tweede aflevering van de spelshow “Echt waar?!”. In deze aflevering speelt USV mee om zoveel mogelijk van de €50.000 mee te nemen naar Sportpark Hulsterlanden.

 

“Echt waar?!” is een spelshow met Jan Versteegh waarin de kandidaten zich moeten uitspreken over ongelooflijke waarheden en geloofwaardige leugens.

Acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi leggen de kandidaten vol passie en overtuiging steeds twee verhalen of stellingen voor. Vervolgens is het aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet.

 

USV reisde onlangs af naar de Talpa Studio in Baarn voor de opnames van deze aflevering. Het 16-koppige team, bestaande uit 10 deelnemers en 6 toeschouwers, hebben een vermakelijke middag gehad.

Normaal gesproken prijkt het logo van Plus op de voorzijde van onze tenues. Talpa verzocht ons om het Plus logo te vervangen, omdat Plus een te grote naam is. Voor deze gelegenheid hebben we de oude tenues aangetrokken, waarop het logo van de Wildeboer Groep veelvuldig te zien zal zijn.

 

Of USV in de prijzen gevallen is moet geheim gehouden worden. Kijken dus aanstaande zaterdag om 21.30 uur op SBS6!

 

Foto 1
Artikel delen: