Kickstart voor PR Sidekick Joyce Vieth - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Kickstart voor PR Sidekick Joyce Vieth

Sinds vorige week is er een nieuw concept gelanceerd in de regio. Als PR Sidekick en Business Support zal Joyce Vieth bedrijven in de regio ondersteunen waar nodig is op gebied van marketing en communicatie.

Een nieuw verfrissend concept met flexibele inzet wat inmiddels al goed onthaald wordt.

‘Zo zie je maar, het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan, lacht Joyce Vieth.’ Als ondernemersdochter met creatieve ouders (Vieth Hairdressers) is ze nu zelf ook creatief aan de slag. Weliswaar in een andere branche dan haar ouders, maar met net zoveel passie en drive. ‘Als persoonlijke sidekick voor het MKB en ZZP’ers help ik mijn opdrachtgevers met hun (online) marketing en communicatie. De oplossing die ik bied is een geweldige manier om bedrijfsactiviteiten te beheren en sneller resultaten te zien. Met mijn creatieve geest in combinatie met gezond verstand en veel humor zorg ik ervoor dat bedrijven zo snel mogelijk meer grip krijgen op marketing, verteld Joyce Vieth’.

Boost voor de regio
Het is vooral voor die bedrijven die aan bedrijfzichtbaarheid willen bouwen (social media, design, websiteontwikkeling en beheer). Door uitbesteding krijg je meer ruimte en tijd en het zorgt ervoor dat je je kunt focussen op jouw eigen business, win-win dus’. Een uniek en nieuw concept in de regio. Meer informatie: www.joycevieth.nl

Foto's 2
Kickstart voor PR Sidekick Joyce Vieth - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: