USV lijdt nederlaag tegen FC Meppel - Foto: eigen geleverde foto

USV lijdt nederlaag tegen FC Meppel

NIEUWLEUSEN  –  In een van de laatste wedstrijden voor de start van de competitie oefende USV op sportpark Hulsterlanden tegen zaterdag 2e klasser FC Meppel.  Ondanks dat de technisch vaardige spelers uit Meppel vanaf het beginsignaal meer spelaandeel hadden, kwam USV in de 14e minuut op voorsprong.

De assist van Roy Kuiers werd uitstekend door Leon Kooiker langs de doelman van FC Meppel geschoten, 1-0.
In de 2e helft maakte FC Meppel dankbaar gebruik van een aantal spelerswissels en posities bij USV. De Meppelers konden de opgelopen achterstand dan ook redelijk eenvoudig omzetten naar een 1-5 eindstand. Doelpuntenmakers bij FC Meppel waren Emiel Kwant (3x), Brian van der Zweerde en Rik Beens.

Zondag bekert USV in Nieuwleusen tegen SV Zwolle. Om 14.00 uur wordt er op sportpark Hulsterlanden afgetrapt.