Boerenmarkt Vilsteren - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – Deze keer: Alle aandacht voor fruit en chocola.  De zomer is nu toch echt voorbij, iedereen is weer druk met school of werk. Tijd om even iets beter na te denken over goede voeding en verantwoord eten. Kom naar de Boerenmarkt, daar is het allemaal te vinden. Dit keer krijgt de fruitoogst extra aandacht en al het heerlijks dat van chocola te maken is, en de combinatie van fruit met chocola.

Ook is er weer het Politieke Spreekuur van 10.00 tot 12.00 van Maurits von Martels Tweede Kamerlid voor het CDA samen met Malik Azmani die voor de VVD in het Europees Parlement zit en daar onze belangen behartigt. Heel bijzonder dat wij de gelegenheid krijgen om punten te bespreken op nationaal en tegelijkertijd op Europees niveau. Mooi dat beiden zo samenwerken.

De dag  Zaterdag 21 september van 11.00 tot 16.00 uur krijgt verder nog een mooie muzikale versiering. De groep Muziekhandel Droog speelt ’s middags van 13.30 tot 17.00 op het terras van De Klomp lichte muziek, country, en een vleugje jazz of pop.

Met een tas vol heerlijk en eerlijk eten nog even wat drinken op het terras en luisteren naar fijne muziek, dat is pas een goed nazomer-gevoel.

 

Boerenmarkt Vilsteren elke 3de zaterdag van de maand, van 11.00 tot 16.00

 

Zie voor meer informatie en de lijst van deelnemers www.landgoedvilsteren.nl

En voor de laatste nieuwtjes kunt u ons volgen op facebook en twitter.

Foto 1
Artikel delen: