Antiek met Muziek - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Antiek met Muziek

OUDLEUSEN – Zaterdag14 september is het weer zover dan organiseren wij weer een dag zoals het vroeger was. Dit alles in het kader van de landelijke monumentendag en Proef Dalfsen. Vanaf 10 u tot 16.00 u. U bent allen van harte welkom op de locatie Kampendwarsweg 13 te Oudleusen.

Onder het motto van Antiek met Muziek. Deze keer meer een tentoonstellings karakter.
Het was dit jaar eerst twijfelachtig of wij wel mee zouden doen. Vandaar dat wij ook niet opgenomen zijn in de fiets route van Proef Dalfsen. Hopelijk wijkt u iets af van de route om zo ook even bij ons te komen kijken Bij ons hebben meerdere deelnemers een creatie tentoongesteld. Zoals: oude nagemaakte antieke fietsen, antieke auto’s, antieke bromfietsen, classic motoren. Tevens worden diverse zelf gebouwde cigar boxen getoond en bespeeld.
Met de oude fietsen welke de afgelopen jaren zijn gefabriceerd door mijn broer Jan van Leussen wordt doorlopend een demonstratie gegeven. Het bestijgen is soms nog een hele toer. Het parade paardje is dit jaar de 5 persoons fiets en een nagebouwde stoomfiets welke in wording is. Voor de kinderen is er een mogelijkheid om pony te rijden. Ook is er voor de kinderen een spring kussen. Op het terras of in de koestal is er gelegenheid om een kop koffie /thee of een glaasje fris te drinken. Ook kunt u genieten van versgebakken kniepertjes, poffertjes of drie in de pan .
Als u nu komt per fiets of auto voor parkeergelegenheid wordt gezorgd. Laten we met z’n allen er een gezellige dag van maken . Om het weer hoeft u het niet te laten het wordt een prachtige dag met veel zon.

Groeten, Marten van Leussen

Foto's 2
Antiek met Muziek - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: