DTV’84 geeft gymlessen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

DTV’84 geeft gymlessen

DALFSEN – Afgelopen week hebben ongeveer 200 kinderen kennis gemaakt met tafeltennis. Diverse basisscholen hebben de weg naar tafeltenniscentrum De Doorbraak weten te vinden. En kinderen deden vol enthousiasme mee aan het gevarieerde circuit dat was uitgezet door de trainers.

DTV’84 kon in het kader van een sportclinici een gymles verzorgen voor diverse Dalfsen basisscholen. Verschillende scholen deden hier aan mee. Vooral groep 5 en 6 (8 tot en met 10 jaar) deden mee aan de clinics, maar ook groepen 7 en 8 kwamen voorbij.

De basisschoolscholieren hebben de komende week nog de tijd om zich op te geven voor sport4kids. DTV’84 verzorgt dan drie trainingen die de kinderen voorbereiden op het scholierentoernooi van 16 oktober. De trainingen vinden plaats op de woensdagen 25 september, en 2 en 9 oktober. Kinderen kunnen zich nog opgeven via www.dalfsenbeweegt.nl . Op 16 oktober maken de kinderen dan uit welke school zich de beste tafeltennisschool van Dalfsen mag noemen. De uitnodigingen worden de komende week via de basisscholen verspreid.

Foto 1
Artikel delen: