Startsignaal voor Langs de lijn op 21 september - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Startsignaal voor Langs de lijn op 21 september

RAALTE – LIERDERHOLTHUIS: Boekpresentatie Karin de Graaff bij Bruna Raalte. Zaterdag 21 september om 13.00 uur vindt bij Bruna Raalte de boekpresentatie van Langs de lijn plaats. Deze roman over liefde, verlies, voetbalmoeders en voetbalhaters is geschreven door Karin de Graaff uit Lierderholthuis.

Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. Tevens is er gelegenheid om Langs de lijn te laten signeren door de schrijfster. Overigens overhandigt de schrijfster zaterdagochtend bij vv Heino om 9.00 uur een boek aan vv Heino-voorzitter Peter Vervloet.

 

In deze feelgoodroman worden diverse personen gedurende een voetbalseizoen gevolgd. En dat allemaal tegen het herkenbare decor van vers gemaaid gras en voetballertjes-op-een-kluitje. Met twee zonen was en is de schrijfster geregeld langs de groene velden te vinden. ‘Tijdens thuis- en uitwedstrijden ontstond dit boek,’ vertelt Karin de Graaff. ‘Salland, Zwolle en PEC Zwolle spelen een belangrijke rol. Overigens is dit boek over opnieuw beginnen, vertrouwen en de liefde toelaten ook geschikt voor voetbalhaters. Het gaat ondermeer over Anouk, een weduwe die zes jaar na het onverwachte overlijden van haar man ineens weer verliefd wordt.’ Ze bedacht verschillende verhaallijnen en verwerkte alles tot een roman. Voor de liefhebbers van schrijfster Jill Mansell en films als Alles is Liefde.

 

Langs de lijn door Karin de Graaff. Paperback: 17,50. Ebook: 7,99. Verkrijgbaar via boek- en webwinkel en www.karindegraaff.nl

Foto 1
Artikel delen: